Friday, June 27, 2025

(3417) Ιντερλούδιο από την Οκινάουα 5

Nihon_Arekore_03450_Kagurazaka_Okinawa_restaurant_4_1_100_cl

Και για το τέλος, παναρισμένα τηγανητά μπιφτέκια μέντσι-κάτσου (メンチカツ)...

Nihon_Arekore_03450_Kagurazaka_Okinawa_restaurant_4_2_100_cl

.....και ραφουτέ (ラフテー) δηλαδή χοιρινή κοιλιά που κόβεται σε χοντρά κομμάτια και βράζει αργά με σάλτσα σόγιας, μαύρη ζάχαρη και αουαμόρι, ένα τοπικό ποτό της Οκινάουα.

(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore 2» στο Flickr).

0 comments: