Wednesday, June 25, 2025

(3415) Ιντερλούδιο από την Οκινάουα 3

Nihon_Arekore_03448_Kagurazaka_Okinawa_restaurant_2_A_100_cl

Στη συνέχεια γκόγια τσάμπουρου (ゴーヤチャンプルー), πικρό αγγούρι της Οκινάουα τηγανισμένο με αυγά στραπατσάδα...

Nihon_Arekore_03448_Kagurazaka_Okinawa_restaurant_2_B_100_cl

...και δίπλα στικ από τηγανητό σπαμ και κροκέτες από γλυκοπατάτα.

(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ«Japan Arekore 2» στο Flickr).

0 comments: