Thursday, May 5, 2016

(1060) Αν δεν έχει γίνει αντιληπτό ως τώρα...


...οι Ιάπωνες παίρνουν το φαγητό πολύ σοβαρά. Πολλά ονσέν σερβίρουν το φαγητό σε μπουφέ (στα ιαπωνικά "μπάικινγκ/バイキング) -εδώ είναι το βραδινό μας...


...με ιδιαίτερη έμφαση σ' αυτόν τον ψητό σολωμό. Η συνταγή είναι από το Χοκάιντο, λέγεται "τσάντσαν-γιάκι" (ちゃんちゃん焼き) και είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω φάει.


Και το πρωϊνό μας.  

 (Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

0 comments: