Friday, September 11, 2015

(892) Κρέατα, μέρος 2


Ένα από τα δημοφιλέστερα είδη εστιατορίου με κρέας στην Ιαπωνία -ειδικά για μεγάλες παρέες- είναι τα γιάκι-νίκου (焼肉), τα κορεατικά μπάρμπεκιου.



Τα τραπέζια έχουν ένα γκριλ με κάρβουνα και παραγγέλνεις διάφορα είδη κρέατος τα οποία τα ψήνεις επί τόπου μόνος σου. Και ναι, τα κρέατά τους είναι εξαιρετικά. 



Βεβαίως πέρα από τα κρέατα μπορείς να παραγγείλεις και λαχανικά, σαλάτες και διάφορα άλλα πράγματα -ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί φίλοι του κρέατος χρειάζονται και κάτι που να το συνοδεύει. 



Στο συγκεκριμένο εστιατόριο, ενδιαφέρον είχε και αυτή η επιλογή: κάρι με τηγανιτό αυγό. 

 (Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

No comments :