Περισσότεροι τουρίστες ίσον περισσότερα εστιατόρια με μοσχάρι ουάγκιου. Και επειδή στην Ασακούσα μαζεύονται περισσότεροι τουρίστες από οπουδήποτε αλλού στο Τόκιο, τα εστιατόρια προσπαθούν να γίνουν όσο πιο ελκυστικά γίνεται. Το συγκεκριμένο, σε έναν παράδρομο του Νακαμίσε Ντόρι, εκτός από τον απαραίτητο Σπάιντερμαν στη στέγη, διάλεξε και ένα πιασάρικο όνομα: Ουάγκιου Κατάνα, το οποίο συνοδεύεται και από μια πανοπλία σαμουράι στη βιτρίνα. Για την πρόσοψη δεν έχω να πω τίποτα: μιλάει μόνη της.
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore 2» στο Flickr).

0 comments:
Post a Comment