Tuesday, January 8, 2019

(1754) Όταν είσαι ένα από τα πιο γνωστά ραμενάδικα...


...στην Ιαπωνία ειδικά στην ποικιλία που λέγεται "τονκότσου" (豚骨) με την παχιά σούπα από κόκαλα χοιρινού, ενίοτε τα ράμεν σου πουλιούνται και στα καταστήματα μόνα τους και σε φαντεζί συσκευασία όπως αυτή. Η εταιρεία-αλυσίδα λέγεται "Ίτσιραν" (一蘭)

 (Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

2 comments :

Anonymous said...

ραμεναδικο στην αθηνα υπαρχει;
και αν ναι,μπορει καθολου να συγκριθει με τα ραμεν του τοκυο ή απεχουν τοσο πολυ σε γευση που δεν θυμιζουν καν ραμεν;

Γρηγόρης A. Μηλιαρέσης said...

Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει. Και κρίμα, καθώς κάποιες γεύσεις ράμεν μπορεί να είναι πολύ εύκολες για τα ελληνικά γούστα.