Monday, March 27, 2017

(1291) Είναι εστιατόριο...


...και ειδικεύεται στο φαγητό που λέγεται "μόντζα-γιάκι" (もんじゃ焼き) για το οποίο έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά και το οποίο θεωρείται σπεσιαλιτέ (και) της Ασακούσα. Αυτό που δεν ξέρω (και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να μάθω) γιατί ο κύριος σκουπίζει τον ιδρώτα του με ένα χαρτονόμισμα των 1000 γεν. 

 (Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

No comments :