Το λένε "ινάρι ζούσι" (いなり寿司) και είναι τσέπες από τηγανητό τόφου άμπουρα άγκε (油揚げ) γεμισμένες με ρύζι σούσι. Αυτήν εδώ την παραλλαγή την είδα σε ένα σούπερ-μάρκετ στο Ναγκάνο και αντί για ρύζι τα άμπουρα άγκε ήταν γενισμένα με μακαρόνια σόμπα, για τα οποία είναι διάσημο το Ναγκάνο. Έπρεπε να τα είχα δοκιμάσει --την επόμενη φορά!
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr ).
0 comments:
Post a Comment