...μια άλλη σπεσιαλιτέ τους (και αρκετά δημοφιλές πιάτο γενικά στην Ασακούσα) το κάμα-μέσι (釜飯): ρύζι ανακατεμένο με διάφορα υλικά που βράζει σε αυτές τις μεταλλικές κατσαρόλες με ξύλινο καπάκι που χρησιμοποιούνται και για το σερβίρισμά τους. Τα δικά μας ήταν το ένα με λαχανικά, κοτόπουλο και καβούρι και το άλλο με θαλασσινό χέλι (ανάγο/穴子).
(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment