Wednesday, January 13, 2021

(2275) Απομεινάρια των γιορτών, συνέχεια: Και το αληθινό

Nihon_arekore_02301_Real_kadomatsu_100_cl

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω βάλει κανονικά καντομάτσου (αν και έβαλα πριν από τέσσερα χρόνια) οπότε να ένα ζευγάρι στο Καπαμπάσι, δίπλα στην Ασακούσα, έξω από ένα εστιατόριο που ειδικεύεται σε ένα ψάρι που λέγεται "ντότζο" (どぜう/ドジョウ/泥鰌) και από ό,τι είδα, στα ελληνικά "βίνος". 

(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).



0 comments: