...απέναντι από τον αυτόματο πωλητή με τα γκιόζα, ένα μαγαζί που ειδικεύεται σε ονίγιρι (おにぎり), τα τρίγωνα από ρύζι με διάφορες γεμίσεις που είναι το πιο συνηθισμένο κολατσιό των Ιαπώνων --"ομουσούμπι" (おむすび) είναι μια άλλη λέξη για το ονίγιρι. Δε θα αμφισβητήσω ότι είναι όντως η καρδιά της Ιαπωνίας, αλλά αυτό το "Τ" με μπερδεύει κάπως.
(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment