Το κέικ είναι το κλασικό "καστέλα", το πιο διάσημο κέικ στην Ιαπωνία. Όμως το συγκεκριμένο έχει μια ξεχωριστή πινελιά: η επιφάνειά του είναι καλυμμένη με ένα λεπτό φύλλο χρυσού. Δυστυχώς ήταν σερβιρισμένο σε μπουφέ οπότε δεν ξέρω ποιος το φτιάχνει (αν και νομίζω ότι ήταν από το "Mameya Kanazawa Bankyu") -πέρα από την εμφάνιση πάντως, δεν μπορώ να πω ότι η γεύση ήταν κάτι αντάξιο της ιδέας.
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment