Τα λένε «άγκε-μάντζου» (あげまんじゅう/揚げ饅頭) και είναι ένα είδος κέικ μότσι από ρύζι με τη διαφορά ότι τηγανίζονται σε φριτέζα και τρώγονται όσο πιο ζεστά γίνεται. Αυτά εδώ, με γέμιση κρέμα, είναι τα πιο νόστιμα που έχω δοκιμάσει: το μαγαζί είναι στην Ασακούσα (ξέρω, γίνομαι βαρετός –αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων, σύντομα θα γίνω περισσότερο) και λέγεται «Κοκονόε» (九重).
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
0 comments:
Post a Comment