Σε ένα εστιατόριο στη Φουτζισάουα της Καναγκάουα: στα αριστερά, η φίλη μας η Χιρόμι ψήνει οκονομιγικάκι (お好み焼き), ένα είδος τηγανίτας με διάφορα λαχανικά. Και στα δεξιά η Άτσουκο ψήνει μόντζα γιάκι (もんじゃ焼き), ένα άλλο είδος τηγανίτας αλλά σε μια εντελώς ασυνήθιστη παραλλαγή που περιέχει (τι άλλο;) μακαρόνια ράμεν.
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
0 comments:
Post a Comment