Thursday, July 4, 2013

(341) Στην πλάκα


Σε ένα εστιατόριο στη Φουτζισάουα της Καναγκάουα: στα αριστερά, η φίλη μας η Χιρόμι ψήνει οκονομιγικάκι (お好み焼き), ένα είδος τηγανίτας με διάφορα λαχανικά. Και στα δεξιά η Άτσουκο ψήνει μόντζα γιάκι (もんじゃ焼き), ένα άλλο είδος τηγανίτας αλλά σε μια εντελώς ασυνήθιστη παραλλαγή που περιέχει (τι άλλο;) μακαρόνια ράμεν. 

 (Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)

0 comments: