Αλλά ορισμένα είναι τόσο καλά που γίνονται εκθέματα σε μουσείο --στην πραγματικότητα πρόκειται για φωτογραφίες που δείχνουν τις διάφορες ποιότητες του διάσημου ιαπωνικού μοσχαριού ουάγκιου (和牛) από το Κόμπε σε μια "μπουτίκ ουάγκιου" στην Ασακούσα.
Και εδώ ο πάγκος που μπορεί να αγοράσει κανείς το ίδιο το κρέας με το χρυσό μοσχάρι, ούτως ειπείν που πιστοποιεί ότι όντως πρόκειται για το αυθεντικό ουάγκιου από το Κόμπε. Οι τιμές είναι για τα 100 γραμμάρια.
(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment