Στις αλεπούδες υποτίθεται ότι αρέσει το τόφου, το «βούτυρο» που φτιάχνεται από το «γάλα» της σόγιας. Αν τηγανίσεις μια φέτα τόφου και τη σερβίρεις μαζί με μακαρόνια ουντόν, έχεις «κιτσούνε ουντόν» (狐うどん) δηλαδή «μακαρόνια της αλεπούς». Εξαιρετικά όταν είναι ζεστά!
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
0 comments:
Post a Comment