Tuesday, November 9, 2021

(2489) Και στα τέμπουρα

Nihon_arekore_02514_Kimetsu_no_Yaiba_tempura_100_cl

Μεταξύ άλλων, η Ασακούσα είναι διάσημη και για το πιάτο που λέγεται "τέντον" (天丼) το οποίο είναι μια γαβάθα με τέμπουρα πάνω σε ρύζι. Εδώ ένα σπέσιαλ τέντον, μέρος των προωθητικών ενεργειών για το μάνγκα/άνιμε "Κιμέτσου νο Γιάιμπα" (鬼滅の刃) από το Αόι Μαρουσίν (葵丸進), το αγαπημένο μου εστιατόριο για τέντον --το πιάτο συνοδεύεται από σουβέρ με ήρωες της σειράς. 

(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).


0 comments: