...οπότε όταν τρώνε, καλό είναι να ξέρουν πού και το εστιατόριο αυτό, στο Ουένο, κάνει σαφές ότι είναι ένα τέτοιο μέρος. Παρεμπιπτόντως, ο συνηθέστερος τρόπος μαγειρέματος αρνιού στην Ιαπωνία είναι το ψήσιμο με διάφορα λαχανικά το οποίο ονομάζεται "τζινγκισουκάν" (ジンギスカン), δηλαδή "Τζένγκις Χαν" --το συγκεκριμένο μαγαζί, παραδόξως δεν το σερβίρει.
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment