Πέρα από το μπάνιο, ο άλλος λόγος για τον οποίο ο κόσμος πηγαίνει στα ονσέν είναι το φαγητό.
Συνήθως τα βραδινό είναι στο κλασικό ιαπωνικό στιλ που λέγεται καϊσέκι (懐石) το οποίο αποτελείται από διάφορα πιάτα που έρχονται ένα-ένα στο τραπέζι ή που ετοιμάζονται επί τόπου
όπως αυτά τα εξαιρετικά πολύ χοντρά και πλατιά μακαρόνια ουντόν
και που σερβίρονται, βεβαίως, από σερβιτόρες με κιμονό.
Το πρωινό από την άλλη είναι συνήθως μπουφές με συνδυασμό δυτικού και ιαπωνικού φαγητού
όπως αυτός ο σολομός φρεσκοψημένος στα κάρβουνα.
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment