Συνήθως το σουκιγιάκι γίνεται με μοσχαρίσιο κρέας –και σε μικρότερες ποσότητες. Όμως το Αγιάσε της Καναγκάουα είναι διάσημο για το χοιρινό του οπότε όταν αποφασίζει να μοιράσει δωρεάν σουκιγιάκι (όπως στο συγκεκριμένο πανηγύρι) το κάνει κάπως μεγαλόπρεπα.
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr)
0 comments:
Post a Comment