...οι αλυσίδες φαστ-φουντ, φτιάχνουν μπέργκερ με ό,τι κρέας λάχει. Στην Ιαπωνία, το φτιάχνουν με μοσχάρι από το Κόμπε. (ΟΚ, υπερβολές: ήταν απλώς ένα ειδικό μπέργκερ σε μια συγκεκριμένη αλυσίδα φαστ-φουντ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όμως παρόλα αυτά, θέλω να πω, ήταν όντως μοσχάρι από το Κόμπε.)
(Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment