Wednesday, November 6, 2019

(1969) Και ολίγη επιμόρφωση

Nihon_arekore_01990_Fish_in_Toyoshu_1_100_cl

Από τους ειδικούς της ψαραγοράς του Τογιόσου τα ψάρια της άνοιξης...

Nihon_arekore_01990_Fish_in_Toyoshu_2_100_cl

...του καλοκαιριού...

Nihon_arekore_01990_Fish_in_Toyoshu_3_100_cl

...του φθινοπώρου...

Nihon_arekore_01990_Fish_in_Toyoshu_4_100_cl

...και του χειμώνα. Στο πίσω μέρος της κάθε κάρτας έχει πληροφορίες σχετικά με το πώς να μαγειρέψει κανείς το ψάρι που δείχνει.

(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

0 comments: