...ο κύριος εδώ, επίσης στην Ασακούσα αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει όλα από πλευράς γεύσης, προσφέροντας όσα φαγητά πιστεύει ότι θα φανούν ελκυστικά στους ξένους (τακογιάκι, τέπαν-γιάκι, οκονομιγιάκι, ράμεν και κάρα-άγκε) και προσθέτοντας "σαμουράι", χαριτωμενιά με τα καπέλα με το χταπόδι και τον Πίκατσου. Και μια νότα Ασακούσα με το καπέλο-φανάρι της πύλης Καμιναριμόν.
(Για τις ίδιες φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).
0 comments:
Post a Comment