Friday, April 22, 2016

(1051) Και τα ίδια τα έκιμπεν


Προχθές λέγαμε για το μαγαζί οπότε σήμερα μπορούμε να δείξουμε και τα ίδια τα γεύματα, αμφότερα εξαιρετικά αν και κρύα (το μυστικό του καλού έκιμπεν είναι να μη χάνει τη γεύση του ανεξάρτητα απο τη θερμοκρασία). 


Εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο πάντως πώς δεν έχουν εγκαταστήσει φούρνους μικροκυμάτων δημόσιας χρήσης μέσα στα σίνκανσεν. 

 (Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

0 comments: