Monday, March 27, 2017

(1291) Είναι εστιατόριο...


...και ειδικεύεται στο φαγητό που λέγεται "μόντζα-γιάκι" (もんじゃ焼き) για το οποίο έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά και το οποίο θεωρείται σπεσιαλιτέ (και) της Ασακούσα. Αυτό που δεν ξέρω (και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να μάθω) γιατί ο κύριος σκουπίζει τον ιδρώτα του με ένα χαρτονόμισμα των 1000 γεν. 

 (Για την ίδια φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε μαυρόασπρη εκδοχή, δείτε το σετ «Japan Arekore» στο Flickr).

0 comments: